#RamadhanDay4

 



huuu dah berkurun lamanya tak update blog!!! rindunya zaman suka update entry, blogwalking sampai tengah malam. hahaha. this year sangat busy dgn sekolah. ye ah. spm kot. plus this is my last year dekat maktab ni. yay! im so excited! sedih kena berpisah dgn kawan tapi dah cukup terseksa dah dgn jadual yg pack huu tak sebenarnya ada sebab lain. ni tengah bulan ramadhan ni. baru puasa keempat dah fikir raya eeee teruknya diriku ini. spm this year!!!! tak boleh nak sakan sangat lah! sedarlah wahai diriiii. to readers yg terbaca entry ni, just nak minta maaf kalau ada salah silap hmm terlanjur kata ke. ye laa takut takut byk buat salah tanpa sedar. kita kan manusia biasa. okaylah i need to go. i got a bunch of homeworkS to do hahaah kbye 😘

Penat.



lamanyaa tak update blogg. Hmm maybe terlampau busy asyik exam je! Stress jadinya.
Ni baru je free from pt3. Tu pun tak rasa merdeka pun.
Still banyak yg kena aku lalui. kadang aku rasa hidup aku ni
takde masa utk rehat. Penat. But I have to be strong
to continue the journey of my life.