HAZE BERKURANGAN , PULANG KE MAKTAB ? :'(



Dah faham tak perasaan aku sekarang ni ?
Aku tak bagi clue kat atassss . SEDIH ?
Yes , nak cry a lot nihh . But aku patut bawak
bertenang , tak mohh nangis2 nihh . 
Hari ni ! BALIK MAKTAB 
Hate it ! FLOATING CLASS
PREP IN THE DORM , it's make
me go insane ! Give me so much pain !
Kan dah kena , keluar lagu BTOB :(
Now , aku rasa sangat sedih and bad mood
sebab tadi Abah jatuh tangga .
Jari dia luka teruk gilaaa , SAKITNYAA :'<
Seriously , kalau ikutkan hati aku ni , nak je
aku berhenti sekolah . Tapi , dah nak ambil
Checkpoint pon bulan 10 nihh ,
sooo sangatlah rugi if I leave this program .
Tapi no one know my feelings , NO ONE
Kan bagus kalau aku jadi baby sekarang ni.
Tak yah nak susah2 belajar , fikirkan
masalah . NO MORE STRESS
Betapa beruntungnya jadi seorang baby kann ?
Hehe , merepek dah aku .
Pointer exam Final Sem 1 aku 3.59 .
Alhamdulillah , okaylah juga . 3.5 above .
Kesian kat kawan2 yg tak dapat tapi diorg kan
dah usaha . Rezeki masing2 Allah yg tentukan
Ya Allah , haze kan dah berkurang so I need to
go back to the college today jugak . So lazy maa :(
Siapa rajin ? Meh gnti aku ? Lol  sakai :<
Untunglahh siapa yg masih bercuti tu kann .
Haisyh .. Okay lahh , aku terlalu malas
untuk type apa2 lagi . Korg tunggulah
next entry aku maybe bulan Ramadhan
nanti kott . Lama lagi lah tuuu .
Okay lahh , pray the best for me ya ?
ASSALAMUALAIKUM :')
- I will miss you -