Holiday :/




It's school holiday right? Best ke? Aku memang bosan gilaa duduk rumah.
Like usual mama sibuk dengan business kuih frozen dia tu. Abah tak buat apa apa
punn kat rumah tapi abah bukan nak faham yg aku tgh bosan. Dah le kak mira
and baby takde. Lagi lahh bertambah bored. Hari hari ulang the same activity
iaitu tolong mama packing kuih. Tak bolehh menghilangkan kebosanan aku lah :(
Aku nak jalan jalan. Pergi Melaka kerr tak shopping takpe.
Just hang out merayap merayap jee cuci mmata. Salah ke? Lagipun dah
lepas exam ni, mestilah nak happy happy kan? Budak sekolah 
kementerian belum cuti lagi kut. Jumaat last maybe.
Budak MRSM cuti awal ni. Comel betul ._.
Ingatkan balik rumah lagi best, rupanya sama jee --'
Haih APTB betul. Dahlah penat nak type dahh.
K, bye awak awak semua