Favorite Memories ♥




Elloo evelibadeh! Watchu duin'? *rempit in English* lol xp
Haha ignore jelah, orang tengah boring memang macam tu yeww (y)
Read that title! I just want to share one of my favorite memories when
I was in primary school. Hehe. About my CRUSH. Did you know
what is crush? Haha tipu if you don't know *TIPUUU*
Haha story ni mmg kelakar. 

-----------------------------------------------------------------

Cerita ni time kitorg free from UPSR examination.
Ahaha, ada lah sorang mamat ni. Budak baru masuk sekolah.
Yg lawaknya dia masuk lps habis UPSR. So takpayah belajar.
Just main.. main and main. lol xp Dia ni mmg pelik.
Dahlah keding, pakai songkok *jet alim je* Aini ((bff time tu)) mmg
 rajin mengutuk dia even dia tu dua pupu dak Aini nihh. Musuh doe
diorang until now what! 
Cikgu adakan pertandingan ping-pong. Each student must
lawan setiap classmates. So, ni cerita aku yg gila
tak pandai LANGSUNG k main ping-pong.
So aku hentam je main sampai satu saat aku kena
lawan dengan kawan aku yg PRO gila main ping-pong.
Omo~ Aku mmg gementar lah nak lawan dgn dia 
Taufik nama dia heheh. Dak Taufik ni mmg terror gila ah
sape je boleh kalahkan dia. So, aku pun lawan jelah
dlm condition yg amat terpaksa. Tiba2 tah ada masalah
pasal scoring. Taktau belah mana yg patut dapat markah.
Aku or si Taufik tu. Budak baru tu dia jadi pengadil ((lah sgt))
So, dia mmg bela aku habis habisan. Aku mcm what?
Ehehehe dia bela aku mmg teruk gila sampai tinggi2
suara and aku kat situ pun start melting.
*Wahh dia bela aku!* Since that time aku start crush on him.
Lagipun before that mmg aku tak nafikan, aku dah start
suka kan dia sbb cara dia yg lain dari yg lain.
Yelahh, time tu aku tak pernah lagi jumpa orang yg rajin
puasa sunat every Monday & Thursday. Dia je satu satunya
Hamba Allah dalam kelas aku yg rajin puasa sunat
time tu. Dulu, time aku, Aini, Nilam, Ati, Aida makan kat belakang
sekolah *port kitorg time tu eheheh* Taufik dgn si Aliff mmg suka
kacau kitorg & then *Wehh nak sikit nasi lenak tu* Ughh penyebok
betul kalian ni! Bagi jelah disebabkan muka diorg yg jet jet
Baby face time tu. Mamat tu pun sama ikut dak 
Taufik & Aliff ni. Emm aku makan jelah mcm biasa.
Tiba2 dak Taufik kata, *Korang ni tak malu eh makan
depan orang puasa?* Aku mcm oii sebok ah kau lol
Siapa puasa? *I_b__ lah!* Oooh yeke?
Sorry laa kau pergi la main jauh2 takyah la kacau kitorg
makan kang terliur siapa susah. Ahahaha. Aku tak nafikan
dia mmg handsome + cute. Dah lahh alim.
Dengar cerita, dia ni orang masjid tau. Muka dia  mmg sebijik mcm
Aiman actor Indonesia tu. Handsomenya lol lol XD
Btw, dia jugaklah yg ubah aku dgn geng aku utk jaga aurat
& control suara. Aku dulu mmg kuat menjerit asyik memekak je!
Dia tegur. Malu tau aku -.- So aku start berubah on that time.
Pasal jaga aurat tu, kitorg dulu zama jahiliyah lah katakan,
aku ni mmg kuat senseng lengan. Hihi jahat kan?
Dia jugak yg suruh Taufik tegur kitorg. Sobsobs.
Aku rindu semua kenangan tu.
Tbh, I miss you guys 6K 2011 (':