Special for you, bestie :)



 




Wahai sahabatku. Dia selalu mendengar luahan hati kecilku. Walaupun sungguh annoying, aku sentiasa anggap kau sebagai sahabat aku. Ya, sahabatku DUNIA & AKHIRAT . Kau pergi tanpa tinggalkan pesanan. Kenapa kau pindah, ke mana kau pindah? Itu menjadi tanda soal yg masih tak terjawab. Tapi aku still anggap kau sebagai sahabat aku. Minta maaf cakap macam ni, kau pelik. Hmm. Kau tak pernah cerita dekat kitorang ber-enam pasal masalah kau. Kau suka berahsia. Even digesa pun kau tak cerita. Banyak mulut buat cerita yg aku sendiri tak sure betul ke tak. Aku tahan telinga ni. Pura pura tak dengar. Aku just nak kau tahu, aku, masyitah, wawa, teyha, hanis & nadhira rindukan kau. Rindu lawak kau yg yg over tu. Gelak kau yg high pitch ((macam aku)). Weh Anqia, aku nak kau ingat, baik buruk kau, kau tetap & sentiasa tersenarai dalam carta sahabat aku di hati ni. Semoga kau bahagia dekat tempat baru & tabah menghadapi segala dugaan daripada Allah SWT. Ana uhibbuki ;)

*Maaf andai terkasar bahasa*